Γαμήλια δεξίωση ...

το ΠΑΡΤΙ της ζωής σας

 

 

Γάμος … το πάρτι της ζωής σας από την party4u

Η γαμήλια δεξίωση είναι το πάρτι της ζωής σας!

Ο γάμος σας είναι μία υπόθεση σημαντική και μοναδική, η στιγμή που σηματοδοτεί μία νέα σελίδα στη σχέση σας και την επίσημη αρχή της κοινής σας ζωής. Γι’ αυτό και θέλετε όλα να είναι τέλεια. Εμείς συμμεριζόμαστε το άγχος και την αγωνία σας για αυτή τη μέρα και είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε, αισθανόμενοι εμπιστοσύνη σε ένα περιβάλλον αξιόπιστο που δουλεύει για εσάς.

Κάθε γάμος είναι και θα πρέπει να είναι ξεχωριστός, όσο ξεχωριστό είναι και το κάθε ζευγάρι, με τις δικές του προτιμήσεις και επιλογές. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε από κοινού τη γιορτή της μεγάλης σας μέρας, όπως την έχετε οραματιστεί. Μαζί θα οργανώσουμε την μουσική επένδυση, μέσα από συναντήσεις στο γραφείο μας, αλλά και στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το σημαντικό αυτό γεγονός. Θα επιλέξουμε μαζί τα μουσικά θέματα που θα συνοδεύσουν την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης, την κοπή της τούρτας και τον πρώτο σας χορό.

Οι έμπειροί DJs μας θα καλύψουν οποιαδήποτε μουσική σας προτίμηση, με επαγγελματισμό και γνήσιο ενδιαφέρον να κάνουν το γαμήλιο πάρτι σας μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Από νωρίς το απόγευμα μέχρι νωρίς το πρωί, θα είμαστε δίπλα σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ζωντανή μουσική με σχήμα από το είδος μουσικής της επιλογής σας ή συνδυασμό των παραπάνω.

Οι υπηρεσίες μας ποικίλλουν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, από την απλή μουσική και ηχητική κάλυψη έως τη δημιουργία πακέτων για εντυπωσιακές στιγμές με τα ειδικά εφέ μας. Για να δώσουμε μια διαφορετική νότα στη δεξίωση σας προσφέρουμε πακέτα εντυπωσιακού φωτισμού, στολισμό με μπαλόνια, πυροτεχνήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για ξεχωριστή λάμψη. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και προβολή βίντεο, φωτογραφιών σε οθόνες plasma ή projector κ.α.

Η βραδιά αυτή είναι δική σας και εμείς θα σας πάμε μέχρι το ξημέρωμα, με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση.

Pin It on Pinterest

Share This